Aanbouw en schuurtjes

Schuurtjes

Wij hebben veel ervaring in het bouwen en plaatsen van schuurtjes. Zowel voor uw recreatieverblijf als voor in uw tuin. Wij kunnen schuurtjes bouwen in de stijl van uw chalet of caravan. Er is een ruime keuze aan materialen. De schuurtjes kunnen helemaal naar uw wens worden gebouwd. Wilt u een geisoleerd schuurtje? met twee of drie ramen? Deur in het midden of juist links of rechts? U zegt het maar, wij bouwen het! Uiteraard is het ook mogelijk om uit standaard schuurtjes te kiezen. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen. Wij zullen u een passende aanbieding doen!

Aanbouw

Meer ruimte creëren in uw chalet? Dat kan! wij maken naar uw smaak en wensen een ingerichte aanbouw voor uw chalet. Geheel in de stijl en met dezelfde materialen als uw chalet. Zo creëert u in stijl een mooie en zeer functionele extra ruimte. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden en uw wensen zodat wij een scherpe aanbieding kunnen doen. Door onze ervaring bent u bij ons op het juiste adres. 

Liever een klompenhok? Uiteraard maken wij die ook. Geheel van hout of bekleed met materialen van uw caravan of chalet. Ook het klompenhok kan geheel naar uw wensen worden gebouwd.

2019  Recreatiebouwhardenberg